Je leven positief beïnvloeden

Soms is het moeilijk om helder te krijgen wat je mist of waar je last van hebt, wat je nodig hebt of waar je hart naar uit gaat. Het kan zijn dat je je gebonden voelt in een situatie of aan iemand anders. En uitstelt, wat zo moeilijk lijkt, op de automatische piloot gaan.

Het uitstellen van, kan je leven geleidelijk vervormen met als gevolg dat je een langere periode niet lekker gaat, terwijl de oorzaak vertroebelt. Stress, irritatie, doelen vervagen, relaties verslechteren. Spanning en stress kunnen leiden tot klachten in je lichaam. Kortom, je leven kan negatief beïnvloed raken.

Van buiten, naar binnen, een innerlijke zoektocht

  • Heb je de wens om het moeilijke achter je te laten en gewoon verder te gaan? 
  • Of wil je geen tijd meer verliezen en je leven weer oppakken?

In plaats van ervan af te willen, kan je er naar toe gaan om ‘het’ te leren kennen. Op moeilijke momenten is het een natuurlijke reactie om sneller en minder diep te ademen, waardoor je jezelf kleiner maakt en lastige gevoelens onderdrukt om door te gaan. Onbewust gebruik je dan niet meer je hele lichaam, waardoor je balans verstoort. Je ademhaling helpt om het contact met jezelf beter tot stand te brengen. 

Je lichaam gaat weer mee doen en je evenwicht herstelt, waardoor je beter de waarde kan leren kennen van dat wat moeilijk of pijnlijk is. 

Weggedrukte, moeilijke gevoelens of ervaringen worden niet langer onderdrukt, worden bewust en vormen zo een kans voor verwerking en voor het verkrijgen van inzicht, zodat je met deze verworven informatie nieuwe keuzes kan maken en kan bepalen wat je hiervoor nodig hebt. Je onbewuste wordt bewust. 

  • Je lach wordt een echte lach, energie gaat weer stromen en je kan verder!
  • Je zit goed in je vel en je bent in staat om nieuwe uitdagingen aan te gaan. 

Het klinkt misschien vreemd, maar in het contact met de moeilijke momenten van je leven zijn pareltjes te vinden, die je leven in een ander perspectief zetten.

Wanneer denken en voelen beter bewust samengaan, dan vergroot je het effect van je handelingen en van je communicatie.

Praten over betekent het niet alleen te doen en geeft al meer ruimte en ontspanning. Het legt bloot, geeft duidelijkheid. Uitspreken is anders dan het volgen van onuitgesproken vicieuze cirkels in je hoofd, het mengt denken meer met gevoel.

In jezelf keren tijdens ontspanning brengt je dicht bij jezelf. Als vanzelf ga je langs gevoelens en situaties, die met elkaar verbonden zijn. In deze ontspanning zijn je gevoel en herinnering versterkt en ervaar je op een dieper vlak. In deze staat van bewustzijn sta je meer open voor verandering voor dat wat binnen jouw dagelijks leven gewenst is en het verschil kan maken.

  • Minder spanning verbetert je gezondheid en kan helpen bij pijnverlichting.
  • Oude, belemmerende zaken lossen op en geven nieuwe levenskracht.
  • Door dichter in contact met jezelf te zijn, maak je meer besluiten die goed zijn voor jou.

Helende hypnose en therapie helpt je obstakels op je pad te handelen. Om jouw doelen en wensen te realiseren. Om dat waar jij voor staat en waar jij gelukkig van wordt uit te dragen.

Ervaringen met Helende Hypnose En Therapie

Ik heb meer ruimte en minder ballast, voel me steviger staan. De sessies hebben mij geholpen om weer een stukje meer te zijn wie ik daadwerkelijk ben.

– Judith –

Handvaten zijn mij aangereikt en ik ben gaan beseffen, dat het leven best nog wel de moeite waard is om verder te gaan. Weer zin om dingen te ondernemen.

– Piet –

Ik heb vijf zeer mooie sessies beleefd, een rijkere gevoelsdimensie. Duidelijk voelbaar tijdens de sessies en die in het gewone dagelijkse leven zover weg is.

– Robert –

Neem contact op

6 + 15 =