Hypnotherapie, de weg naar binnen

Vrijheid en bewustwording zijn voor mij de leidende woorden. En ik vind het fijn om je mee te nemen op paden, die minder bekend zijn, voor een verrijking op belangrijke momenten in jouw leven, of wanneer je wereld steeds veranderd door ziekte of ouderdom.

Mijn naam is Lia Kerseboom

Van jongs af aan wilde ik graag weten wat er achter de horizon was. De diepere betekenis van gebeurtenissen begrijpen, de onuitgesproken woorden tussen mensen. Naar al dit soort zaken was ik nieuwsgierig. Mijn droom als kind was dat iemand mij aan de hand mee nam de wereld in. Lopend door bossen en over mooie paden. ’s Avonds in een herberg, waar rondom een grote ketel met warme soep, verhalen werden verteld. Ik houd van verhalen.

Jaren later schoot dit beeld weer in mijn herinnering met het besef dat ik niet meer het kind was, maar degene, die anderen mee neemt op hun pad in mijn werk als groepsleider en als persoonlijk, ambulant begeleider met kinderen of volwassenen met de meest uiteenlopende problematiek. Steeds was er weer een richting die me trok en mensen met wie ik ervaringen deelde. Ik kwam in aanraking met energetisch werk, waar ik voor mezelf antwoorden vond en de gevoelswereld beter leerde begrijpen.

Mijn bewandelde pad

Ik ben verder gegaan met lichaamswerk, waaronder rebirthing, bio energetica en werkte met voetreflex behandelingen. Lichaamsbewustzijn in het hier en nu.

Een volgende stap was hypnotherapie, de weg naar binnen. Alles wat ik leerde en ervaarde inspireerde mij en vergrootte mijn mens- en wereldbeeld, door de verschillende periodes in mijn leven. De esoterische geschriften van Alice Bailey gaven mij een perspectief, een plaatsing in een groter geheel met een waardevolle zingeving.

Vrijheid en bewustwording zijn voor mij de leidende woorden. En ik vind het fijn om je mee te nemen op paden, die minder bekend zijn, voor een verrijking op belangrijke momenten in jou leven, of wanneer je wereld steeds veranderd door ziekte of ouderdom. De kwetsbaarheid en het menselijk lijden opent mijn hart meer en meer naar de ander en naar alles dat om mij heen is.

Mijn visie

Elk mens wordt met iets moois of een talent geboren. Iets dat uniek is. Mensen zijn vaak niet bewust van het goud dat in hen zit. Al snel kijk je buiten jezelf en volg je verwachtingen van anderen. De weg is niet naar buiten, maar naar binnen. Daar vind je jouw waarheid. Dat wat jou gelukkig maakt en wat de wereld nodig heeft en mooier maakt.

Opleiding

Bij Hypnos ben voor ik hypnotherapie en de specialisatie psycho oncologie afgestudeerd. Daarna heb ik bij de Hypnotherapie Academie Nederland Ericksoniaanse Hypnose en Geavanceerde regressie en transformationele therapie gevolgd. Lichaamswerk bij het Shakti Instituut, Voetreflexbehandeling bij de BER, Energetisch werk bij Mens & Intuïtie en de School voor ontwikkeling van hogere vermogens.

Neem contact op

12 + 4 =