Helende hypnose en therapie helpt!

  • Lijken problemen groot en complex?
  • Denk je dat je enige bent met deze gedachten ?
  • Vraag je je af waar je heen wilt?
  • Hoe kom je bij je innerlijke wijsheid?
  • Wat is waar, hoe kan je erop vertrouwen?

Graag begeleid ik jou hierbij. Ik help je met oefeningen voor het aanleren van nieuwe vaardigheden, zodat je in staat bent om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dat kan met healing, reading en hypnose therapie.

Mijn aanpak

Door de verbinding met jezelf te versterken, ontstaat als vanzelf duidelijkheid. Deze ontdekking geeft aan wat je zelf kan doen en laten om je keuzes serieus te nemen en de veranderingen aan te brengen die jou zullen helpen, om jezelf beter te leren kennen, om je beter te voelen en je doelen te bereiken.

Graag werk ik de vraag, die je hebt, met je uit, zodat je goed verder kan. De eerste sessie is een intakegesprek, waarin het behandelplan wordt vastgesteld.

In overleg wordt per sessie besloten om af te ronden of waarmee verder wordt gegaan of bied ik een pakket. In de praktijk blijken gemiddeld vijf sessies te voldoen. Vraag je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

Healing

Tijdens een healing stem ik af op jouw energie met als doel om balans te brengen en te benoemen wat voelbaar is.

Als mens hebben wij een elektromagnetisch veld om ons heen, dat wil zeggen dat dit veld uit twee polen bestaat, de plus en de min pool. Dit veld kan uit balans zijn door belemmerende denkpatronen, emoties of gebeurtenissen. Een teveel of te weinig energie kan in balans worden gebracht.

Het benoemen wat voelbaar is, is belangrijk voor herkenning en het beseffen van de waarde, omdat er in het dagelijks leven gemakkelijk aan voorbij wordt gegaan.

Deze bewustwording leidt tot inzicht en verandering. En daarom tot blijvende versterking van het elektromagnetisch veld, met meer vitaliteit en gezondheid.

 

Reading

In een reading stem ik af op jouw energie voor een persoonlijke lezing en wordt besproken, wat belangrijk is, bijvoorbeeld over een thema, werk of een relatie.

Het doel is het scheppen van duidelijkheid, dat voor jou van belang is hoe met iets om te gaan of keuzes te maken. Naast het benoemen van het thema, geef ik praktische tools en tips of oefeningen.

Na een healing of reading is er de mogelijkheid om in een volgend intakegesprek een individueel behandelplan op te stellen en met therapeutische sessies verder te gaan. Ook kan direct voor hypnotherapie worden gekozen.

 

Hypnotherapie

Hypnotherapie maakt gebruik van verschillende technieken en van trance ofwel lichte tot diepere ontspanning. In trance ben je met verscherpte aandacht naar binnen gekeerd, waardoor je op een andere manier waarneemt dan in het actieve dag bewustzijn. In trance leg je gemakkelijker verbanden en ben je ontvankelijk voor wat jou helpt, of wat belangrijk is.

Tijdens trance ben je bewust en niet in slaap. Zonder dat je dit bewust bent, verkeer je regelmatig in verschillende stadia van bewustzijn. Deze stadia zijn van belang, omdat hierin verwerking plaats vindt, zodat in het dagelijks leven alle opgedane informatie en kennis kan worden ingezet. Daarom is het zo belangrijk om naast je dagelijkse activiteit tot rust en ontspanning te komen. Juist tijdens slaap en momenten van stilte en meditatie worden indrukken en ervaringen verwerkt en opgeslagen. Hierdoor wordt je focus en concentratie in het dagelijks leven beter vastgehouden en zijn je acties scherper en meer direct. Dit heeft een positieve invloed en een blijvend effect op elk aspect van je leven.

Als hypnotherapeut werk ik met verschillende technieken als regressie, innerlijk kindwerk, werken met delen, NLP technieken, ACT, coaching en counseling. Toepassing van hypnotherapie maakt het uiten van pijnlijke gevoelens mogelijk. Gevoelens kunnen worden verwerkt en leiden tot inzicht. Daarnaast kunnen belemmerende, negatieve of destructieve gedachten en overlevingsstrategieën worden omgezet in waardevolle gedachten en strategieën.

Gedachten en gevoelens raken beter op elkaar afgestemd en geven ruimte voor nieuwe gedrag, voor nieuwe handelingen en een verruimde geest.

Neem contact op

10 + 7 =