Ervaringen van anderen

Over een periode van enkele maanden ben ik in totaal 5 keer bij Lia geweest voor een sessie. In het begin heb ik de sessies wat onwennig gevonden. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten. Lia speelde daar fijn op in door me op mijn gemak te stellen en af te stemmen op dat wat voor mij prettig voelde. Eenmaal daar doorheen gingen we samen op een soort van reis. Het voelt veilig om volledig te vertrouwen op de aanwijzingen en vragen van Lia. Ze weet wat ze doet, heeft de tools en kan daar ook flexibel mee omgaan wanneer iets niet blijkt te werken. Ze creëert een veiligheid waarin alles kan en mag gebeuren en dus ook ontstaan. Het komt op mij over dat Lia iedere keer ook zelf geniet en onder de indruk is van dat wat heeft mogen ontstaan. Ze is oprecht dankbaar voor het feit dat ik me zo kwetsbaar heb durven opstellen. Ze heeft echt kijkjes kregen in mijn diepste keuken. Dat mag veel over haar zeggen. Thuis en de dagen na de sessie kon ik altijd voelen dat er iets was veranderd. Ik heb meer ruimte en minder ballast, voel me steviger staan. De sessies hebben mij geholpen om weer een stukje meer te zijn wie ik daadwerkelijk ben.

Judith

Ik ben blij met de sessies, die we hebben gedaan. Ik heb er veel aan gehad, inzicht in mijzelf, wie ik ben en waar ik nog heen mag gaan. Handvaten zijn mij aangereikt en ik ben gaan beseffen, dat het leven best nog wel de moeite waard is om verder te gaan. Ik heb weer zin om dingen te ondernemen en me hiervoor open te stellen. Heb ook mogen ervaren, dat een stuk van mij, waar mijn ouders het moeilijk mee hadden en er geen raad mee wisten, ook mij zachter heeft gemaakt naar mijn ouders. Vond het fijn, eindelijk iemand gevonden te hebben die echt naar mij luisterde. Door jouw zachtheid, warmte en aandacht voelde ik mij veilig om moeilijke dingen te vertellen. Dank je wel dat je er enkele weken voor mij was om een andere Piet te mogen worden.

Piet

Ik heb vijf zeer mooie sessies beleefd, een rijkere gevoelsdimensie. Duidelijk voelbaar tijdens de sessies en die in het gewone dagelijkse leven zover weg is. Door deze ervaringen is bij mij het besef gekomen dat deze gevoelswereld niet meer onbereikbaar is. Wat mij bij is gebleven, is dat er gedurende elke sessie steeds een specifiek moment was, waarop ik na een vraag uit mijn hoofd werd gehaald en voort kon gaan vanuit een gevoel. Het gevoel van inspanning veranderde dan in een gevoel van gedragen worden. En dat was een hele, mooie waardevolle ervaring.

Robert

Neem contact op voor een oriënterend gesprek

9 + 7 =

error: Content is protected !!